Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Όλα έτοιμα για τις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2011»

  Πανέτοιμοι και αισιόδοξοι δήλωσαν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ 2011», που θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Αυγούστου στην Φλώρινα και στον Άγιο Αχίλλειο αντίστοιχα, σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου.  
  Παρόντες στη συνέντευξη, ο βουλευτής Γιώργος Λιάνης, (ο βουλευτής Στ. Κωνσταντινίδης απουσίαζε στην Αθήνα), οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης.
  Η είδηση, όσον αφορά τις φωτιές της Φλώρινας και το Φεστιβάλ «ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ», βγήκε δια στόματος Γιώργου Λιάνη, ο οποίος δήλωσε οτι οι φορείς της Φλώρινας με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στις 8 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Badminton» στην Αθήνα, κάνοντας μια προεορτή ώστε να διαφημίσουν τις εκδηλώσεις των φωτιών της Φλώρινας. Στην εκδήλωση αυτή θα καλεστούν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, όλοι οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ».
  Όσον αφορά το Φεστιβάλ «ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ», ο κ. Λιάνης τόνισε: «Στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, θα γίνει στις 11 Σεπτέμβρη η καλύτερη φετινή εκδήλωση όπου συμμετέχουμε ως «ΠΡΕΣΠΕΣ». Θα εμφανιστεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε ειδική εξέδρα μέσα στη λίμνη την οποία θα κατασκευάσει ο στρατός.

 Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό φεστιβάλ όπου θα παρουσιαστούν τα κρασιά και οι αρχαιότητες της περιοχής.

  Στην προσπάθεια της καθιέρωσης αυτού του Φεστιβάλ θα ζητήσουμε και την συνεργασία της όμορου Π.Ε. Πέλλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.