Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011» - H 3η ημέρα των εκδηλώσεων…

  Είναι άδικο για τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων ΑΜΥΝΤΑ, ΕΡΜΗ, ΑΙΑΝΤΑ και ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Αμυνταίου -που με περισσό ζήλο πάσχισαν να συνεισφέρουν στον κόσμο εύγευστα εδέσματα και στο ταμείο των συλλόγων τους έσοδα-, που χαρακτηρίζουμε την 3η ημέρα των εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011», απλώς …"αδιάφορη"!



  Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, παρουσία των Δημάρχων Αμυνταίου και Φλώρινας κ.κ. Ιωσηφίδη και Βοσκόπουλου, του θεμ. Αντιπεριφερειάρχη, Γ. Αντωνιάδη, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, «έσωσε» η εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, που υπό τους ήχους της υπέροχης μπάντας των αδελφών Βαλκάνη (αδιευκρίνιστο το γεγονός της μη συμμετοχής της ορχήστρας των Χάλκινων Γουμένισσας), «ζωντάνεψε» για λίγο την κατα τα άλλα ζεστή καλοκαιρινή βραδιά της Πέμπτης 25 Αυγούστου.
  Ευχόμαστε και ελπίζουμε η σημερινή Ποντιακή βραδιά, στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα, να είναι επιτυχημένη…

5 σχόλια:

  1. Εγώ θα το έλεγα «ταβέρνα η πλατεία»……χχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ???ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ...ΚΑΙ ΟΙ 4 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ταβέρνα; τυφλός είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σήμερα είναι που έγινε χαμός ! φίλε ήσουν σίγουρα χτές εκεί ή μήπως ήσουν σε καμία ταβέρνα εσύ και μπερδεύτηκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον Δήμο Αμυνταίου μιλάνε για «πολιτιστικές» εκδηλώσεις! Αυτές που είδαμε μέχρι τώρα είναι απλά… εκδηλώσεις! Τρώνε το ψωμάκι από τους Συλλόγους που αυτοί αναλώνονται (όχι όλοι βεβαίως βεβαίως) με τέτοιες λαϊκές βραδιές.
    Περιμέναμε κάτι νέο, φρέσκο και πρωτοπόρο… Θα μου πείτε, ποιος θα το κάνει; Έχει κανείς τους εμπειρίες και βιώματα από πολιτισμό για να τον μεταδώσει; Ας είναι κι έτσι, η ιστορία είναι αλάνθαστος κριτής. Ας πάρουν παράδειγμα από ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, που πλάκα – πλάκα, ο Βοσκο και ο Αρι τα κατάφεραν μια χαρά φέτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.