Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025

Κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π.Ε. Φλώρινας…

 
  Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας το Σάββατο 1/2/2025 πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για το 2025.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αθανάσιος Τάσκας-Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. Κωνσταντίνος Ρόζας -Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας, Τάνια Γκαλαβού μέλος Δ.Σ.- εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού Δήμου Αμυνταίου, ο Αγαθάγγελος Ταλίδης, μέλος Δ.Σ. - εκπρόσωπος Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας και ο Ιωάννου Νικόλαος μέλος Δ.Σ.- εκπρόσωπος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων. 
  Η τυχερή της χρονιάς ήταν η Ρόζμαρυ Σιάκου -ψυχολόγος – εργαζόμενη στο Κέντρο Πρόληψης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.