Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου…

 
  Η οικογένεια Ιωάννη Τσιπώτη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου κα Ελένη Αλεξανδρίδου και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι με τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες τους επέδειξαν άριστη επάρκεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης, αξιοθαύμαστο ζήλο, ήθος και επαγγελματισμό στο σοβαρό και έκτακτο περιστατικό που αντιμετώπισαν και έφεραν εις πέρας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον ανθρώπινο και επαγγελματικό τους χαρακτήρα.
  Ελπίζουμε ότι στο μέλλον οι πολιτικοί ιθύνοντες σε όλες τις βαθμίδες να αγωνιστούν όχι απλά για την διατήρηση αυτής της δομής υγείας του τόπου μας, αλλά για την αναβάθμιση της, υποστηρίζοντας τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι μάχονται καθημερινά με τρόπο αξιοθαύμαστο για την σωτηρία των ασθενών και το δικαίωμα τους στην δημόσια περίθαλψη.
   Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας! Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη για την συνέχιση του ευάρεστου έργου - λειτουργήματος που επιτελείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.