Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας…

  Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, εξαιτίας της πρόσφατης απώλειας του αντιδημάρχου Φλώρινας Λάζαρου Αντωνιάδη.
  Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του, ενώ στη θέση του τοποθετήθηκε ένα λευκό τριαντάφυλλο.
   Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Μαραγγός εξέφρασε εκ μέρους του σώματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του, τονίζοντας: "Θα σε θυμόμαστε Λάζαρε, πάντοτε με αγάπη και απεριόριστη εκτίμηση για όλα όσα προσέφερες γενικότερα στον Δήμο μας, στον τόπο μας".
 
  Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης ανέφερε: "Θέλω κι εγώ, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Λάζου για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του. Τον Λάζο τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η διορατικότητα, το πνεύμα συνεργασίας και η εργατικότητα. Ήταν φιλότιμος, δραστήριος, οραματιστής, διεκδικητικός, ήταν ένα υπόδειγμα οικογενειάρχη, επαγγελματία και αυτοδιοικητικού. Θα έλεγα ότι ήταν μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης, ζωντάνιας που πάντοτε με την θετική του αύρα προσπαθούσε να δώσει λύσεις στα όποια προβλήματα προέκυπταν. Είναι βέβαιο ότι θα λείψει σε όλους μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του".
   Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και Κωνσταντίνος Φιλιππίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.