Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Εμφατική νίκη για τον Αμύντα Αμυνταίου στην πρεμιέρα της Α2 ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ανδρών…

 
  Τι και αν οι απαιτήσεις αυξήθηκαν λόγω της αναβάθμισης του επιπέδου (από τη Β Εθνική στην Α2 Εθνική), ο Αμύντας Αμυνταίου συνέχισε απ’ κει που σταμάτησε πέρυσι, επικράτησε εκτός έδρας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης με σκορ 31-23, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.  
   Το σύνολο του Δημήτρη Πασιαλή ήταν αποτελεσματικό τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, προηγήθηκε με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (12-16) στο ημίχρονο και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. 
   Με τους Ασιανό, Κράλλη, Πετρίδη, Ρόμπη να οδηγούν τον Αμύντα ανασταλτικά και τους Ατσίμοβιτς, Γιαννόπουλο και Παπαχρήστου Γ. να σκοράρουν κατά βούληση, το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν εύκολα στην επικράτηση με σκόρ 31-23.
   Πλέον η προσοχή των Αμυνταιωτών στρέφεται στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αερωπό Έδεσσας που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Αμυνταίου.  Ο νικητής της αναμέτρησης θα συνεχίσει στη Β φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τα Βριλήσσια, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
 Διαιτητές: Σαπανίδης- Ηλιάδης
 5λεπτα: 4-4, 5-6, 6-9, 7-11, 10-13, 12-16 (ημίχρονο), 15-19, 16-23, 17-27, 19-29, 20-30, 23-31.
 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Πιστόλας): Σωτηρόπουλος 3, Γλήνιας, Μπασδάνης Η. 1, Μπλίντοφ 5, Οικονόμου 1, Χαριτούδης 1, Πέξας 1, Τέλιος Γ, Τέλιος Ο. 1, Αγγελακούδης, Καραβασίλης, Χαραλαμπάκης, Μπασδάκης Κ., Πιστόλας 4, Ανγκέλοφ 1, Στάντσεφ 5.
 Αμύντας Αμυνταίου (Δημ. Πασιαλής – Χρ. Φυραρίδης): Κόλλιας Δ. 1, Ασιανός (τφ), Μυλόπουλος, Παπαδόπουλος, Πετρίδης Δημ., Παπαχρήστου 3, Μπόνας (τφ), Κόλλιας Ζαφ. 1, Ρομπής 1, Μπιλιούσης, Γιαννόπουλος 9, Γιαννιτσόπουλος, Τζοβάρας, Κράλλης 4, Acimovic 9, Θεοχαρίδης (τφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.