Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου…

 
  Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα εθνικής υπερηφάνειας, για το ανάστημα που όρθωσε ο Ελληνισμός απέναντι στις δυνάμεις του ναζισμού και του φασισμού. Είναι όμως και μια ημέρα μνήμης και τιμής για όλους εκείνους που προέταξαν τα στήθη τους και θυσίασαν τη ζωή τους ενάντια στον κατακτητή.
  Το αποφασιστικό ΟΧΙ που αντήχησε με τόλμη σε κάθε γωνιά της μικρής μας χώρας, από απλούς ανθρώπους που είχαν αστείρευτη θέληση να συνεχίσουν να ζουν σε μια ελεύθερη πατρίδα, αποτελεί μια πολύτιμη ιστορική παρακαταθήκη.
   Το έπος του ‘40 αποτελεί μια ιερή υπόμνηση ότι με θάρρος, ενότητα και ομοψυχία μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα και το απίθανο.
   84 χρόνια μετά, τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουμε σήμερα την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία.
 Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας!
 Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.