Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ώρα Κυπέλλου Ελλάδος απόψε (23/10) για τον Αμύντα Αμυνταίου…

 
  Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ρίχνεται απόψε Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024, η ανδρική ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, καθώς στις 18:00 φιλοξενεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου τον Αερωπό Έδεσσας στο πλαίσιο της Α’ φάσης του θεσμού.
  Οι παίκτες του Αμύντα μετά την εκτός έδρας επιτυχία (19.10.2024) επί των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, θα αναζητήσουν μια ακόμα καλή εμφάνιση απέναντι στον Αερωπό που είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά και του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
   Ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Αερωπό είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου μπροστά στους φιλάθλους του για τη σεζόν 2024-2025, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του ΔΑΚ Αμυνταίου.
   Σημειώνεται ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα συνεχίσει στη Β΄ φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τα Βριλήσσια, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.