Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Αυλαία για την «1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων» του Δήμου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τοπικά προϊόντα του Δήμου Αμυνταίου έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται την «1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων» που διοργανώνει ο Δήμος Αμυνταίου στο Οινοεκθετήριο, στην καρδιά της πόλης, κατά τη διάρκεια της Εμποροπανήγυρης.
  «Είναι μια πρώτη προσπάθεια, ώστε η έκθεση αυτή να αποτελέσει θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθούν τα εξαιρετικά προϊόντα που παράγει ο τόπος, αλλά και οι τοπικοί παραγωγοί ώστε να γίνουν ευρέως γνωστοί», δήλωσε η υπεύθυνη αντιδήμαρχος της διοργάνωσης, Τάνια Γκάλαβου.


















 
  «Μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία, στόχος μας είναι να συνδυαστεί ο τουρισμός με τη γαστρονομία. Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και το επιχειρείν και καταβάλει κάθε προσπάθεια, τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας να ξεπεράσουν τα στενά όρια της περιοχής μας και να γίνουν γνωστά ανά το πανελλήνιο. Το πρώτο βήμα έγινε και έπεται συνέχεια…», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Λιάσης.    
   Η έκθεση, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, θα είναι ανοιχτή το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, 11:00 με 14:00 και 17:00 με 21:00.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.