Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Δύο μέρες αφιερωμένες στην εργασία και τον κόσμο της…

  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας, τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.  πραγματοποίησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 τελετή αποκαλυπτηρίων του «Μνημείου Εργάτη», στη συμβολή των οδών Στεφάνου Δραγούμη και Λεωφόρου Μακεδονομάχων, στην πόλη της Φλώρινας.
  Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποίησε η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
 
  Παράλληλα στις 21 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Πνευματικό Κέντρο της Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, φόρουμ με θέμα: «Το μέλλον της εργασίας σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο», στο οποίο συμμετείχαν εξαίρετοι ομιλητές, υψηλού επιπέδου και ειδικότερα οι: Ιωάννα Λιτριβή, Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Ιωάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΓΣΕΕ, Γεώργιος Αμανατίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας, Θεόδωρος Θεοδουλίδης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Κωνσταντίνος Σιάκος, Πρόεδρος ΕΚΦ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Χρήστος Γούλας, Γενικός Διευθυντής του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ.
   Κατά τη συζήτηση τέθηκαν ερωτήματα που αφορούν τόσο κοινωνικά ζητήματα της περιοχής, όσο και προκλήσεις του μέλλοντος που πηγάζουν από την τεχνολογική ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή, ενώ κατατέθηκαν ουσιαστικές στρατηγικές αντίστασης στις επερχόμενες αλλαγές και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.
 Παρακολουθήστε τις διαδικασίες του forum, ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.