Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας Ν. Φλώρινας…

  Η Γεν. Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) και η  Εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 σε αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας όπου φιλοξενείται το γραφείο του Συλλόγου.
  Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 μετά από πρόσκληση της πλειοψηφείσας σε ψήφους συμβούλου κας Αγαθής Οικονόμου προς τα εκλεγέντα  μέλη, σύμφωνα με το άρ.9 του καταστατικού του Συλλόγου, έγινε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. για τη διετία Σεπτέμβριος 2024 -Σεπτέμβριος 2026 ως εξής:
 - Πρόεδρος: Οικονόμου Αγαθή
 - Αντιπρόεδρος: Κλεισιάρης Χρήστος
 - Γραμματέας: Κουρεμένου Ειρήνη
 - Ταμίας: Οικονόμου Νικόλαος
 - Μέλος: Μουλιώτα Αρετή
 Αναπληρωματικά Μέλη
 - Γκόλια Παρασκευή
 - Μανίκα Δέσποινα
 Ελεγκτική Επιτροπή
 - Θεοχάρη Μαρία
 - Σκριάπας Κων/νος
 - Κατσινέλη Ελένη
 - Ιωάννου Στεργιανη (Αναπληρ. μέλος)
   Τα μέλη της νεοεκλεγείσας Διοίκησης του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και στήριξαν με την ψήφο τους την εκλογική διαδικασία.
   Υποσχόμαστε μια διετία με πλούσιες δράσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες, πιστοί στο καταστατικό του Συλλόγου μας για την επίτευξη των στόχων μας.
   Ευχαριστούμε από καρδιά μας όλους τους συμπολίτες μας για την  μέχρι τώρα πολυετή στήριξη και ευελπιστούμε στη στήριξη και  συνέχιση της συνεργασίας μας για τα καλύτερα που έρχονται.
 Με τιμή για το ΔΣ
 Η Πρόεδρος Οικονόμου Αγαθή
 Η Γραμματέας Κουρεμένου Ειρήνη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.