Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Πέτη Πέρκα: «Πλάι στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Αχλάδας»…

  Δήλωση της Βουλεύτριας Φλώρινας και Γρ. της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Π. Πέρκα για την προκήρυξη κινητοποίησης των κατοίκων της Κοινότητας Αχλάδας:
  Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην απόφαση της Κοινότητας Αχλάδας να προβεί σε δυναμική κινητοποίηση την Τετάρτη 17/07 ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στα διαρκή προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοί της.
   Δυστυχώς, αδυνατώ να παραστώ καθότι είμαι Ειδική Αγορήτρια της Νέας Αριστεράς στη Βουλή για κρίσιμα νομοσχέδια.
   Συντάσσομαι -όπως εξ’ αρχής έχω δηλώσει και διαρκώς αγωνίζομαι εντός και εκτός Βουλής- πλήρως στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής και των όμορων Κοινοτήτων βάσει των δίκαιων αιτημάτων που εδώ και χρόνια εκφράζουν. 
   Η Αχλάδα και οι λιγνιτικές κοινότητες της περιοχής, που πλήττονται βάναυσα από τις εξορύξεις, τις απαλλοτριώσεις και πλέον την ερημοποίηση που επιφέρει η δίχως κανένα σχέδιο απολιγνιτοποίηση, προτείνει λύση και η Πολιτεία οφείλει να την εισακούσει.
 Δείτε εδώ πρόσφατη παρέμβασή μου για την Αχλάδα…
 Η Βουλεύτρια Φλώρινας
 Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
 Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.