Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση εγγραφών από το εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας…

  Ξεκινάει η διαδικασία εγγραφών σε οποιαδήποτε τάξη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, όσοι μαθητές επιθυμούν να φοιτήσουν στο Σχολείο μας το έτος 2024-2025, πρέπει από την Πέμπτη 27/6 μέχρι και το αργότερο την Παρασκευή 5/7 να υποβάλουν διαδικτυακά “Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής” στην ιστοσελίδα: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/
 (Για να μπορέσει να γίνει η εγγραφή, απαιτείται προσωπική ταυτοποίηση μέσω των κωδικών taxis-net)
   Στη συνέχεια, και για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, πρέπει να φέρουν οι ίδιοι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας τα εξής έγγραφα:
 - Αντίγραφο της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής  (τυπωμένο ή σε pdf – όπως εκδίδεται αυτόματα από την ιστοσελίδα e-eggrafes)
 - Αντίγραφο υπάρχοντος απολυτηρίου ή πτυχίου
 - Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
 - Πιστοποιητικό γέννησης (από ΚΕΠ ή από το gov.gr)
 - Μια πρόσφατη φωτογραφία
   Για την διευκόλυνση των εγγραφών, το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό την επόμενη εβδομάδα (1/7 έως και 5/7) κατά τις απογευματινές ώρες (18:30’μμ-20:30’μμ).
 Από τις 10/7/2023 και μέχρι τέλη Αυγούστου το σχολείο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη πρωί με θερινές υπηρεσίες.
   Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε πληροφορία ή άλλη βοήθεια, μπορούν να επικοινωνούν με το Σχολείο μας στο τηλέφωνο 23850-44733, ή να προσέρχονται κατά τις ώρες λειτουργίας.
   Προσοχή: από την ερχόμενη σχολική χρονιά 2024-2025 θα λειτουργήσουν 2 νέοι Τομείς στο σχολείο μας: 1) Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας, και 2) Εφαρμοσμένων Τεχνών. Έτσι οι Τομείς και ειδικότητες διαμορφώνονται ως εξής:
 - Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας
 - Εφαρμοσμένων Τεχνών
 - Μηχανολόγων
 (Μηχανολογικών εγκαταστάσεων, Θερμοϋδραυλικών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, Οχημάτων, Εγκαταστάσεων ψύξης-αερισμού-κλιματισμού)
 - Ηλεκτρολόγων
 (Ηλεκτρονικών – υπολογιστικών συστημάτων – δικτύων – τηλεπικοινωνιών, Αυτοματισμού, Ηλεκτρολογικών συστημάτων – εγκαταστάσεων – δικτύων)
 - Πληροφορικής
 (Εφαρμογών πληροφορικής, Τεχνικών ΗΥ & δικτύων)
 - Δομικών
 (Δομικών έργων – γεωπληροφορικής).
   Αναλυτικές πληροφορίες για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας, του Τομείς και τις ειδικότητες, καθώς και τους όρους φοίτησης μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας: http://epal-esp-florin.flo.sch.gr/site/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.