Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

1η Ανάβαση Πηλίου: 1η 2η και 3η θέση για την ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου…

  Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην τοποθεσία του Αγίου Βλασίου Πηλίου η 1η Ανάβαση Πηλίου με διοργανωτή τον ΟΜΑ Θεσσαλίας.  Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Racing Team Florina κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία CAT 1 με οδηγό τον Τάσο Χατζηχρήστο όσο και στην κατηγορία Ε12 με το γνωστό BMW m3 GT EVO2 αποκομίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.
   Στην 2η θέση τερμάτισε ο εκπληκτικός Κωνσταντίνος Δημουλάς από το ΣΜΑ Βελβεντού με ένα Peugeot 306 S16, ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο συμπαθέστατος Δημήτρης Χολέβας BMW M3  μηχανικός της ομάδας του Τάσου Χατζηχρήστου που μαζί με τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο Team99chrisantho υποστηρίζουν τεχνικά τα αυτοκίνητα της ομάδας σε κάθε αγώνα .

 
  Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του Γρηγόρη Εμμανουήλ από τον ΣΜΑ Βελβεντού που κατέλαβε την 2η θέση στην FST2 Drift ο οποίος άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
   Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς  και τους χορηγούς επικοινωνίας για την αμέριστη και πολύτιμη συμβολή τους σε κάθε αγώνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.