Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεθέρμανσης Αμυνταίου «ΣΠΕΙΡΑ» καλεί τα μέλη του στην απεργιακή συγκέντρωση του ΕΚΦ…

  Το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεθέρμανσης Αμυνταίου «ΣΠΕΙΡΑ» συμμετέχει και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη Γενική Πανελλαδική Απεργία της 17ης Απριλίου  καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, στην κεντρική πλατεία την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ.
  Διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά, ότι οι αποδοχές, δεν επαρκούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις οικογενειακές και προσωπικές μας ανάγκες, την αυξανόμενη ακρίβεια, η οποία εξαφανίζει τα εισοδήματα των οικογενειών μας.
   Παράλληλα βιώνουμε μια σειρά αλλεπάλληλων εκρηκτικών αυξήσεων, οι οποίες δημιουργούν μία ασφυκτική κατάσταση για τις οικογένειες μας, που βλέπουμε τα εισοδήματα και τους πόρους μας ουσιαστικά να εκμηδενίζονται.
   Η ακρίβεια στο Θεό, οι μισθοί μας στα τάρταρα.
   Η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και η επαναφορά του συλλογικού εργασιακού δικαίου είναι υπεράσπιση των αρχών της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης.
   Όλοι την Τετάρτη 17 Απρίλη στην συγκέντρωση του ΕΚΦ, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας,  αγωνιστικά και διεκδικητικά, για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.
 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.