Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα στο Αμύνταιο για Πασχαλινές Ευχές…

  Επισκέψεις με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα ενόψει του Πάσχα  πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας στο Αμύνταιο, τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
  Αρχικά, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση και αντάλλαξαν ευχές, στη συνέχεια πραγματοποίησαν κοινή επίσκεψη στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Αμυνταίου και στη λαϊκή αγορά της πόλης,  αντάλλαξαν ευχές και συνομίλησαν με εκπροσώπους της δομής, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες.
   Επίσης, ο κος Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το παράρτημα των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας στο Αμύνταιο και αντάλλαξε ευχές με τους υπαλλήλους.
   Ακολούθησαν οι επισκέψεις στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) και το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, όπου συνομίλησε με το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για ζητήματα αναβάθμισης της λειτουργίας των μονάδων υγείας και ευχήθηκε καλό Πάσχα.










 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.