Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αυξάνεται στα 25 εκ. € ο προϋπολογισμός για τα Σχέδια Βελτίωσης της Δυτικής Μακεδονίας…

  Την αύξηση του προϋπολογισμού των σχεδίων βελτίωσης πέτυχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά από διαβουλεύσεις με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη. Το τελικό ποσό έγκρισης του προϋπολογισμού του προγράμματος διαμορφώνεται στα 25,090 εκ. €.
  Αποτέλεσμα της αύξησης του προϋπολογισμού είναι η ενίσχυση 402 δικαιούχων επαγγελματιών αγροτών ώστε να υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια, με στόχο τη συνέχιση της προσπάθειας εκσυγχρονισμού της παραγωγής τους, για την κάλυψη των νέων αναγκών τους στις σύνθετες κλιματολογικές ή αγροδιατροφικές συνθήκες που διαμορφώνονται.

 

1 σχόλιο:

  1. ..Αν ειχαμε,καθε χρονο τουλαχιστον εκλογες..ολο και καποια ψιχουλα,θα πεφταν απ το τραπεζι, του ''πλουσιου Λαζαρου'',των Γραφων...Οι εκλογες,ειναι,το οπλο του Λαου,εστω κι αν παμπολες φορες,με..γλειφιτζουρια,το αφοπλιζουν,οι πονηροι!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.