Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Τριημερίδα Γαστρονομίας και Οίνου στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που αναδεικνύει τον γαστρονομικό τουρισμό και το φημισμένο κρασί που παράγεται στην περιοχή του Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουνίου, από το Δημόσιο ΙΕΚ Αμυνταίου σε συνεργασία με το Οινοποιείο Amyntas Wines του Α.Σ.Ε.Π.Α.
  Το πρόγραμμα της τριήμερης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, περιλάμβανε ομιλίες & εισηγήσεις των εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ, καθώς και επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης της περιοχής και





ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου στον αύλιο χώρο του οινοποιείου, όπου οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ, έχοντας λάβει μια κοινή εκπαίδευση πάνω στην επιστήμη της γαστρονομίας και τη διασύνδεση της με την κατανάλωση οίνου, παρουσίασαν στο κοινό που κατέκλισε το χώρο, τις γευστικές τους προτάσεις.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.