Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση της ΤΟ Αμυνταίου ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου…

  Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου 2023 στο νομό Φλώρινας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ήταν με θετικό πρόσημο για το ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένα σαφές μήνυμα το οποίο οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, να αφουγκραστούμε την φωνή των πολιτών, όπως εκφράστηκε στις κάλπες και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την διεκδίκηση της έδρας στο νομό Φλώρινας.
  Ως Τοπική Οργάνωση Αμυνταίου ΠΑΣΟΚ, κοιτάμε μπροστά με πνεύμα ενότητας και ελπίδας, χαράσουμε τις πρωτοβουλίες μας σε τοπικό επίπεδο στον Δήμο Αμυνταίου για τη νέα προεκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου 2023.
  Ευχαριστούμε τις χιλιάδες συμπολιτών μας που εμπιστεύτηκαν της πρόταση του ΠΑΣΟΚ και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
  Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη , τα μέλη και τους φίλους που εθελοντικά βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή σ' αυτον το δύσκολο προεκλογικό αγώνα.
Για την Τ.Ο. Αμυνταίου ΠΑΣΟΚ
Ο Γραμματέας Πέτρος Κωσταρέλλης
και τα μέλη αυτής: Διαμαντουλα Κρητικου, Απόστολος Θεοδώρου, Γιώτα Πιχτράκη, Αβραμίδου Ελένη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.