Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και περιποίησης πρασίνου στην πόλη και στις κοινότητες του Δήμου Φλώρινας…

  Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κοπής χόρτων και περιποίησης σημείων πρασίνου στην πόλη και στις κοινότητες, από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Φλώρινας.
  Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Παναγιώτη Τσακμάκη «πάγια βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι η διατήρηση καθαρών και περιποιημένων χώρων πρασίνου, καθώς αντιλαμβανόμαστε τη σημασία τους για την αισθητική του Δήμου μας και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.
 
Ταυτόχρονα, σας διαβεβαιώνουμε πως καταβάλλουμε σημαντικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προσαρμοζόμενοι πάντα στις ανάγκες του περιβάλλοντος και της κοινωνίας μας»
.
  Όπως υπογραμμίζει ο κ. Τσακμάκης: «οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας με τις έντονες βροχοπτώσεις δυσχεραίνουν τις προσπάθειές μας. Αναπόφευκτα, λοιπόν, θα υπάρξουν παραλείψεις και αστοχίες, τις οποίες λαμβάνουμε υπόψη μας και καταβάλλουμε άμεσα κάθε προσπάθεια για να τις καλύψουμε. Γι' αυτό ζητούμε και την κατανόηση των πολιτών. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ένα καλοφροντισμένο περιβάλλον, όπως αξίζει στους δημότες και τους επισκέπτες του τόπου μας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.