Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ξεκίνησε η συνεργασία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού…

  Ξεκίνησε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 η εβδομαδιαία δράση συνεργασίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας.
  Κατά τη διάρκεια της δημιουργικής απασχόλησης τα φιλοξενούμενα παιδιά με τις κατευθυντήριες οδηγίες των εθελοντών του Τμήματος Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας έγραψαν ποιήματα και τραγούδια για την άνοιξη, έπαιξαν παιχνίδια για την Ευρωπαϊκή Ένωση και ήρθαν σε επαφή με την παράδοση των τόπων μας μαθαίνοντας παραδοσιακούς χορούς.
  Τα φιλοξενούμενα παιδιά συνεργάστηκαν άψογα για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων, διασκεδάζοντας με τις δράσεις και δείχνοντας χαρά και ευχαρίστηση για τον δημιουργικό χρόνο που πέρασαν.
  Στην πρώτη αυτή συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κος Παρδάλης Ιωάννης και η  Πρόεδρος του  Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Άννα Μπαφίτη.
  Σε κάθε συνάντηση παραβρίσκονται οι επιμελήτριες βάρδιας με την οργάνωση και τον προγραμματισμό από την υπεύθυνη του Κέντρου Χατζηκωνσταντίνου Δέσποινα, ενώ στην ομάδα του ΕΕΣ συμμετέχουν η υπεύθυνη του Τμήματος Νεότητας Κατερίνα Μάρου και οι εθελοντές/-τριες Άκης Δημητρίου (μέλος του Δ.Σ.), Θεοδώρα Θεοδωροπούλου, Έξαρχος Τσομπανόπουλος, Ελένη Τσώτσου, Ιωάννα Χατζή και Ευθύμης Ψαλλίδας.
  Τα δείγματα της πρώτης αυτής εβδομαδιαίας δράσης είναι άκρως ενθαρρυντικά για τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο φορέων και την πραγματοποίηση των αρχικών στόχων που τέθηκαν προς όφελος των φιλοξενούμενων παιδιών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.