Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για την Εργατική Πρωτομαγιά...

  Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, πολιτευτών, εκπροσώπων φορέων, σωματείων και συνδικάτων πραγματοποιήθηκε  η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για την Εργατική Πρωτομαγιά.
  Αρχικά προβλήθηκε video παραγωγής του ΕΚΦ, στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό  η βουλευτής Πέτη Πέρκα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Χάτζιος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης και η Μαρία Νεοκαζιώτου από την ΑΔΕΔΥ.  Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον  πρόεδρο του ΕΚΦ Κωνσταντίνο Σιάκο.
  Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Ηρώων, όπου στο εκεί μνημείο έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Εργατικού  Κέντρου Φλώρινας Κωνσταντίνο Σιάκο,  από τη Βουλευτή Πέτη Πέρκα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Χάτζιο Μιχάλη, το ΠΑΣΟΚ_ΚΙΝΑΛ, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ, την ΑΔΕΔΥ, το Σωματείο Αστυνομικών υπαλλήλων Φλώρινας, το σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας και σωματεία εργαζομένων που ανήκουν στην δύναμη του ΕΚΦ, αποδίδοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές της εργατικής τάξης,
  Αυτήν την ιστορική μέρα της 1ης Μάη ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στον περιορισμό εργασιακών, Οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
  Τα μέτωπα και οι προκλήσεις για τους εργαζόμενους συνεχίζονται, γι αυτό και τα συνδικάτα  θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.
  Η ομιλία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώσταντίνου Σιάκου, ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.