Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Φλώρινας για το αποτέλεσμα των εκλογών…

 
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο) της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας, μετά τη μεγαλειώδη νίκη των εκλογών της 21ης Μαΐου, συγχαίρει τον κ. Παπασωτηρίου Σταύρο για την νίκη που πέτυχε, κερδίζοντας τη βουλευτική έδρα του νομού μας.
  Η ΔΗΜ.Τ.Ο Φλώρινας, ευχαριστεί επίσης όλους τους συμπολίτες μας, που με την επιλογή τους, επέδειξαν αντανακλαστικά ορθολογισμού και αντικειμενικότητας, αξιολογώντας με θετικότατο τρόπο την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα του χαρισματικού Πρωθυπουργού μας.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της κομματικής οργάνωσης και τους εκλογικούς αντιπροσώπους που βοήθησαν στην ομαλή διαδικασία των εκλογών.
  Ευχαριστεί επίσης θερμά τον κ. Αντωνιάδη Γιάννη, την κ. Βέλτση Παυλίνα και την κ. Ηλιάδου Σοφία για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου που είχε θέσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
  Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Φλώρινας θα εργαστούν με μεγαλύτερη προσήλωση, αφενός στην υποστήριξη των αξιών του κόμματός μας, αφετέρου στη διεκδίκηση για την επίλυση θεμελιωδών ζητημάτων, που παρόλες τις προσπάθειες, ταλαιπωρούν ακόμα τον τόπο μας.
Προχωρούμε όλοι μαζί, σταθερά και τολμηρά μπροστά, για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας, και για τα παιδιά μας.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φλώρινας
Μιχαηλίδης Νίκος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.