Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στη Φλώρινα…

  Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στο 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας (Περιοχή Αστυνομίας – Φλώρινα, τηλ. 2385046482 και 2385045236) σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το ΥΠΑΙΘ: https://bit.ly/44EEma1
  Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τριάντα λεπτά (30’) νωρίτερα από τον χρόνο εξέτασής τους και θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Εξεταζομένου και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το ταυτοποιητικό έγγραφο με το οποίο υπέβαλαν την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις.
  Οι ακριβείς ώρες εξέτασης για τα ζεύγη των υποψηφίων στην Ενότητα 4 - Παραγωγή προφορικού λόγου θα αναρτηθούν στο Εξεταστικό Κέντρο (2ο ΓΕΛ Φλώρινας), την Πέμπτη 11  Μαΐου 2023, μετά τις 14:30.
  Η είσοδος σε όλους τους χώρους του Εξεταστικού Κέντρου επιτρέπεται μόνο για τους υποψήφιους/ιες.
  Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385054575.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.