Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου προς την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας…

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.) «Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας», διάρκειας τριών (3) διδακτικών ωρών με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σχολικό Περιβάλλον & Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση», την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 για γονείς και εκπαιδευτικούς.

  Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στην παροχή Πρώτων Βοηθειών στο σχολικό περιβάλλον, στην παροχή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, αποκτώντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν επαρκώς, κρίσιμες για τη ζωή καταστάσεις.
  Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ε.Ν.Ε. κ. Θεολογίδου Ειρήνη και  κ. Καρανικοπούλου Άννα, για την εθελοντική υποστήριξη της δράσης. Η άμεση, μεστή  και παραστατική παρουσίασή τους, αλλά και η συζήτηση που ακολούθησε απάντησε  σε όλες  τις απορίες εκπαιδευτικών και γονέων πάνω στις πρώτες βοήθειες και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου
Μαρία Θεοχάρη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.