Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Σύσκεψη εργασίας στην Π.Ε. Φλώρινας για την υποστήριξη των εκλογέων με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου…

  Σύσκεψη εργασίας για την προετοιμασία και λειτουργία των χώρων υποδοχής και υποστήριξης των εκλογέων με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Φλώρινας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.
  Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των αρμόδιων υπηρεσιών των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας Όλγα Μούσιου - Μυλωνά, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας Ζαχαρίας Τόνας, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Μαρία Μάγκα και η προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού και Μισθοδοσίας Π.Ε. Φλώρινας Τασούλα Τρύφωνος.
  Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε η ετοιμότητα των εκλογικών τμημάτων της Π.Ε. Φλώρινας, καθώς και η διαμόρφωση και λειτουργία χώρου υποδοχής και στήριξης  των εκλογέων με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.