Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δήμος Φλώρινας: Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»…

  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου 2023, στο γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας, η ορκωμοσία δεκατεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, οι οποίοι εργάζονται στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", μετά την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών για τη μονιμοποίησή τους.
  Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, ο οποίος ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στους υπαλλήλους, τονίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια, στηρίζοντας ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού του Δήμου Φλώρινας.

  Πρόκειται για δικαίωση του 20ετούς αγώνα των εν λόγω υπαλλήλων, οι οποίοι θα αποτελούν μόνιμο προσωπικό του Δήμου, μετά την οριστικοποίηση των πινάκων της προκήρυξης 4Κ/2020 και σε συνάρτηση με την ψηφισθείσα σχετική νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 77) του νομοσχεδίου που αφορούσε το δημόσιο τομέα και την τοπική αυτοδιοίκηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.