Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Εγκαινιάστηκε το πολιτικό - εκλογικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ της ΠΕ Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Τα εγκαίνια του πολιτικού - εκλογικού  γραφείου του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ στην ΠΕ Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/4/2023 στον κεντρικό πεζόδρομο της Φλώρινας με την παρουσία δεκάδων φίλων του.
  Φανερά συγκινημένος ο κ. Παπασωτηρίου, ειδικά όταν αναφέρθηκε στην στήριξη τη οικογένειας του, τόνισε πως «η δύναμη μου είστε εσείς οι πολίτες. Εσείς με παροτρύνατε μετά από αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με τα κοινά, να διεκδικήσω τη θέση του υποψηφίου βουλευτή με την παράταξη της ΝΔ στην ΠΕ Φλώρινας». 
  Τόνισε πως υπάρχει μια απρόσωπη κοινωνία στην οποία «η ανθρωπιά τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει». Και μετά   τον κορωνοϊό και την απομόνωση «πολλές αξίες χάθηκαν και απομακρυνθήκαμε».
  Επεσήμανε ότι «τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να ξανάρθουμε κοντά να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που μας αφορά και το έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Δεν είμαι μηδενιστής. Έγιναν πράγματα στην περιοχή όμως μπορούνε να γίνουν περισσότερα».
  Για την προεκλογική περίοδο είπε πως θέλει έναν έντιμο πολιτικό αγώνα. «Θέλω να κάνουμε έναν έντιμο, ειλικρινή και καθαρό αγώνα. Μακριά από μας τα ψέματα, μακριά από μας οι παραγοντισμοί. Δεν μας αγγίζουν. Ούτε οι εκβιασμοί. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε απλοί, καθαροί, έντιμοι άνθρωποι. Παλεύουμε για την παράταξή μας, παλεύουμε για τον τόπο μας».
  Στα εγκαίνια χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, οι πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων Αμυνταίου Ιορδάνης Μπάντης και Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο πρώην Δήμαρχος Μελίτης και Αντινομάρχης Τάκης Ευαγγέλου.
ΠΗΓΗ: parathrhthsflo.blogspot.com

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.