Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ξανά πρωταθλήτρια η ομάδα σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας…

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής κατηγορίας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 2023. Οι αγώνες έγιναν στην Πτολεμαΐδα στο ξενοδοχείο Pantelidis, το τριήμερο από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως την Κυριακή 9 Απριλίου, με τη συμμετοχή 7 ομάδων της ΕΣΣΚΕΔΥΜ.
  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού επικράτησε, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Ένωσης και κατέκτησε την πολύτιμη πρόκριση για την Α’ Εθνική Κατηγορία.
  Όλοι οι αθλητές της ομάδας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις συμβάλλοντας σε αυτή την σημαντική διάκριση για τον σύλλογο της Λέσχης Πολιτισμού αλλά και για την πόλη μας.
  Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές Κεσίδη Οδυσσέα, Δόρφανη Άρη, Παπαδόπουλο Ζήση, Μίχτη Θόδωρο, Τσούλη Ραφαηλία, Μούλα Σοφία, Καραδίσογλου Βερόνικα, Αποστολίδη Θανάση, Κόλτση Κωνσταντίνο, Αναστασίου Γιώργο και τον αρχηγό της ομάδας Λάζαρο Γυμνόπουλο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής.
Ακολουθεί η τελική κατάταξη των ομάδων:

Το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.