Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Σταύρος Παπασωτηρίου: «Με συνέπεια, σταθερότητα, τόλμη, ειλικρίνεια και αλήθειες μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, μαζί»… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Την υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Π.Ε. Φλώρινας ανακοίνωσε και επίσημα ο Σταύρος Παπασωτηρίου, σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Ν. Φλώρινας, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης 13 Απριλίου.
  Αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και Πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του να τον συμπεριλάβει ως υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Φλώρινας, ο κ. Παπασωτηρίου τόνισε πως «Ο Νομός Φλώρινας χρειάζεται σχέδιο και λύσεις που θα δώσουν προοπτική και ανάπτυξη ενώ θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που βιώνουμε, δίνοντας στον τόπο μας μέλλον και ευκαιρίες δημιουργίας στους νέους».
Οι προτεραιότητες μου:
- Πράσινη ανάπτυξη - βελτίωση της ποιότητας ζωής.
- Αντιμετώπιση της εγκατάλειψης της περιοχής και διαμόρφωση κινήτρων για να επιστρέψουν οι νέοι.
- Ανάδειξη της Φλώρινας ως τόπο προορισμού.
- Ανάδειξη του πρωτογενή τομέα και των ποιοτικών προϊόντων της γης μας.
- Υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και των ΑΜΕΑ.
- Ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
- Αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της πανεπιστημιακής κοινότητας.
- Αξιοποίηση της επιχειρησιακής κοινότητας στη δημιουργία κόμβου καινοτομίας και εξωστρέφειας.
- Στήριξη των δομών Υγείας και ανάπτυξη του Κέντρου Αποκατάστασης Αμυνταίου.
- Οριστική λύση στον οδικό και σιδηροδρομικό αποκλεισμό.
  Οι προκλήσεις απαιτούν τεχνοκρατική αντιμετώπιση, ενότητα δυνάμεων, σχεδιασμό και πρόγραμμα.
  Με συνέπεια, σταθερότητα, τόλμη, μιλώντας με ειλικρίνεια και αλήθειες μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, μαζί.
Σύντομο βιογραφικό:
  Γεννήθηκα στη Φλώρινα το 1968. Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Μπράβου, εφοριακό στο επάγγελμα, και πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν, του Γιώργου και του Στέφανου.
  Σπούδασα Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών.
  Από τον Ιανουάριο του 2020 είμαι Διοικητής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, το οποίο κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε Νοσοκομείο αναφοράς και βραβεύθηκε επανειλημμένα για την οργάνωση, λειτουργία, ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα του χάρη στην αξιοποίηση και εφαρμογή καινοτόμων δράσεων.
  Από το 2006 έως το 2020 υπηρέτησα στον ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ Φλώρινας ως εργασιακός σύμβουλος, ενώ από το 1992 έως το 2006 απασχολήθηκα έως σύμβουλος επιχειρήσεως και ως στέλεχος στον Τραπεζικό τομέα.
  Επί σειρά ετών διετέλεσα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υπήρξα και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας της ΝΔ, καθώς και πρόεδρος, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, του Συλλόγου Φοιτητών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  Ως οικονομολόγος διετέλεσα για πολλά έτη εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

ΒΙΝΤΕΟ: florinapress.gr

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.