Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Γ. Αντωνιάδης: «Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που διεξάγεται καθημερινά στις πλατείες, στις επιχειρήσεις, στα χωράφια, στην βιοπάλη»…

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.
  Υπεύθυνα σας ενημερώνω ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια δημοσκόπηση ΜΑΪΜΟΥ . Η δημοσκόπηση ήταν διαδικτυακή από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, στον οποίο σαφώς και δεν είχε πρόσβαση η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και φυσικά είναι διαβλητή διότι ένα άτομο έχει την δυνατότητα να ψηφίσει πολλές φορές.
  Είναι μια καθαρά στημένη δημοσκόπηση που επιχειρεί ανεπιτυχώς να προβάλει κάποιους συνυποψήφιους εις βάρος όλων των υπολοίπων, προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών και καταστρατηγώντας τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού.
  Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που διεξάγεται καθημερινά στις πλατείες, στις επιχειρήσεις, στα χωράφια, στην βιοπάλη στην οποία καθημερινά είμαι παρών και εισπράττω απλόχερα την αγάπη σας και την στήριξη σας.
  Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα τον καλό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας με Κ. Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και Γ. Αντωνιάδη , βουλευτή Φλώρινας.
#Ολοι_Μαζί_Ενωμένοι_Συνεχίζουμε
 

3 σχόλια:

  1. Χαχαχα ρε τι πλάκα έχουν οι δεξιοί!!!!!
    Όταν μας συμφαιρει η δημοσκόπηση είναι έγκυρη όταν δεν μας συμφαιρει έχουμε αυτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα την δεις την δημοσκόπηση στις κάλπες Αντωνιάδη και θα κλαις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Εγω, συμφωνω απολυτα με τον Γιαννη,οτι..υπαρχουν ΄΄μαιμουδιστικες'' δημοσκοπησεις(Πετσωμενες)..Οπως,αυτες, που δινουν στη ΝΔ,προβαδισμα..6,7,8,..99,μοναδες μπροστα!!!Και τον Μητσοτακη,''ετη φωτος'',μπροστα,απο τους..νανους αντιπαλους του!!!Μια σπαταλη αχρηστη,ειναι τελικα οι εκλογες,που καθυστερει,και την οικονομικη εκτιναξη της Ελλαδαρας μας,στη στρατοσφαιρα(με 25%,την αυξηση σε μισθους που μας υποσχεται,ο χουβαρντας,ο Κουλης)!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.