Σάββατο 1 Απριλίου 2023

«Εκοιμήθη» 22χρονος στο Αμύνταιο, πάνω στην οθόνη του υπολογιστή του...

  «Έχασε τη μάχη» ένας 22χρονος στο Αμύνταιο, κάνοντας ζάπινγκ στον υπολογιστή του… Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο 22χρονος άνεργος νέος επιστήμονας, (πτυχιούχος της σχολής Αμπελοφιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αγαθονησίου), χθες το βράδυ, καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού του με το Laptop στην αγκαλιά, παρακολουθούσε στο «You Tube», σε επανάληψη, τις Δημοτικές Συνεδριάσεις του δήμου Αμυνταίου.
  Όπως μας δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας και νονά του 22χρονου… «Το βαφτιστήρι μου ήταν δίπλα στο τραπέζι που παίζαμε μπιρίμπα. Κάποια στιγμή, τα μάτια του άρχισαν να βαραίνουν και η κατάσταση του έγινε πολύ γρήγορα μη αναστρέψιμη! Παραδόθηκε και «εκοιμήθη» στη ζεστή «αγκαλιά του Μορφέα», λίγη ώρα πριν το ρολόι δείξει 11.30’’
  Σε δηλώσεις, η γειτόνισσα του 22χρονου κα Λίτσα, τόνισε: « Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλη την παρέα μας, είναι ότι ο νεαρός είναι επιρρεπής στο ξενύχτη, κάνει τη νύχτα μέρα (που λένε στο χωριό μου), ενώ χθες εκοιμήθη τόσο νωρίς!
  Τελικά «έχασε τη μάχη» του συμβουλίου που έβλεπε στον υπολογιστή του. Ήταν τόσο κουρασμένο το γιαβρί μου;», αναρωτήθηκε.
  Τέλος, η κα Λίτσα αφού μας ευχαρίστησε για το ρεπορτάζ, μας ευχήθηκε «Καλή Πρωταπριλιά»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.