Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Πέτη Πέρκα: «Η μάχη της πολιτικής ανατροπής της 21η Μαΐου ξεκίνησε»…

  Η μεγάλη μάχη της πολιτικής ανατροπής και της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, βάσει προγραμματικών συμφωνιών, ξεκίνησε και επίσημα! Ο λαός έχει τη λύση στα χέρια του  και είναι βέβαιο ότι την 21η Μάϊου θα πει ως εδώ στην κυβέρνηση της ΝΔ.
  Ως εδώ στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ως εδώ στην ακρίβεια και στα υπερκέρδη. Ως εδώ στις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων αγαθών, ακόμα και του νερού. Ως εδώ στην κοινωνική ανισότητα και αδικία. Ως εδώ στις υποκλοπές και στην υπονόμευση του κράτους Δικαίου. Ως εδώ στον ανέμελο και ανήξερο Πρωθυπουργό. Ως εδώ στην οικογενειοκρατία.
  Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία. Η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας είναι η μόνη εγγύηση και η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το σχηματισμό της.
  Στις 22 Μάϊου θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη Παντού. Οι προγραμματικές μας  δεσμεύσεις είναι απόλυτα κοστολογημένες και αφορούν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, στην πάταξη της αισχροκέρδειας, στην ενίσχυση του εισοδήματος, στην προστασία πρώτης κατοικίας, στην στήριξη του κοινωνικού κράτους της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στο ισχυρό δημοκρατικό κράτος, στην ασφάλεια στις μεταφορές, στην εργασία, στις γειτονιές και την απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.
  Σε αυτή τη μάχη, καλώ τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μου, να συστρατευτούν στον αγώνα και να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη. Να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα και την περιοχή μας.
  Σε ό,τι με αφορά, με την εκ νέου υποψηφιότητά μου στην Π.Ε. Φλώρινας, δηλώνω παρούσα και έτοιμη να συνεχίσω το κοινοβουλευτικό και πολιτικό μου έργο με την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δημόσιων πολιτικών.
  Πιστεύω ότι ως Βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών καθώς και Περιβάλλοντος και Ενέργειας  της σκιώδους κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το 2019 – 2023, εκπροσώπησα με όλες μου τις δυνάμεις την Περιφερειακή μας Ενότητα και δηλώνω ότι όλες οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και οι δηλώσεις μου αποτελούν δέσμευση υλοποίησης για την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
  Σας προσκαλώ να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μου https://perkapeti.gr/, στην οποία θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για το βιογραφικό μου, το σύνολο του κοινοβουλευτικού (κοινοβουλευτικός έλεγχος της Κυβέρνησης, ομιλίες σε Επιτροπές και στην Ολομέλεια της Βουλής), καθώς και του πολιτικού μου έργου (δηλώσεις, ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις, παρεμβάσεις σε συνέδρια, επιστολές, κ.τ.λ.) και ειδικότερα θέματα που αφορούν στην Π.Ε Φλώρινας. Επίσης θα βρείτε επιστημονικές μελέτες για θέματα πολιτικής επικαιρότητας, media, social media και στοιχεία επικοινωνίας.
  Στις 21 Μάϊου δεν μπορεί να λείπει κανείς και καμία! Στις 21 Μάϊου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα πανελλαδικά και πρώτο κόμμα στη Φλώρινα! Ο λαός θα κερδίσει! Η Φλώρινα, το Αμύνταιο και η Πρέσπα θα δικαιωθούν!
  Ξανά μαζί, αυτή τη φορά  διαφορετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας.
  Παράλληλα, σας ενημερώνω ότι κατά την προεκλογική περίοδο το πολιτικό μου γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά στην οδό 25ης Μαρτίου 9 (3ος όροφος) τηλ. επικοινωνίας: 2385044642, 6973246087, Email: p.perka@parliament.gr, petiperka@yahoo.gr
Ακολουθήστε με στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/perka.peti/
Instagram: https://www.instagram.com/petiperka
TikTok: https://www.tiktok.com/@petiperka?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Twitter: https://twitter.com/PetiPerka
Viber:https://invite.viber.com/?g2=AQAMLsRRa4Kp2FCDX0KLe9Q8CgUhCODQVczgOznfVCR3GVYbyyFza6Lfl8KVcdML
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.