Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Oxygen Budokai Fighters Αμυνταίου: Πήγε «Oμάδα», γύρισε «Oικογένεια» με 33 μετάλλια στις αποσκευές…

  Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στην πόλη της Καρδίτσας, οι «OXYGEN BUDOKAI FIGHTERS» Αμυνταίου, συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα «GLADIATORS CHALLENGE» που συνδιοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ» Παλαμά, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Καρδίτσας.
  Μια άρτια διοργάνωση, σε ένα γήπεδο κόσμημα όπου όλοι οι συμμετέχοντες ήταν νικητές, αφού ανεξαρτήτου αποτελέσματος, τα συναισθήματα ικανοποίηση από όλους τους παρευρισκόμενους ήταν διάχυτα.
  Ο Σύλλογος του Αμυνταίου συμμετείχε με 23 και όχι με 25 αθλητές του όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, (οι 2 αθλητές δεν πήραν μέρος λόγω ασθένειας).
  Η ομάδα μας απέδειξε περίτρανα ότι δεν είναι απλά «Ομάδα», αλλά είναι «Οικογένεια»! Αυτό είναι και το σημαντικότερο βραβείο που κερδίσαμε εκείνη την ημέρα.
  Ο απολογισμός μας ήταν 33 μετάλλια, 15 χρυσά και 18 ασημένια...
Αναλυτικότερα:
- Ιωαννίδης Άγγελος
2 χρυσά και 2 ασημένια, 
- Ιωαννίδης Γιώργος 2 χρυσά,
- Γιαπράκης Γιώργος 2 χρυσά, 
- Κόρρας Μάξιμος 2 χρυσά, 
- Μπούκτση Ευγενία 1 χρυσό και 2 ασημένια, 
- Κουρουτος Σταύρος 1 χρυσό και 1 ασημένιο, 
- Ρόμπε Άννα 1 χρυσό και 1 ασημένιο, 
Χρυσά μετάλλια:
- Κεραμίδης Παναγιώτης,
- Κόρρας Άγγελος,
- Ράσσος Νικηφόρος,
- Κωτσόπουλος Βίκτωρας,
Αργυρά μετάλλια:
- Κωνσταντινίδου Αθηνά,
- Αλληλόμη Αργυρώ,
- Ράσσος Θέμης,
- Ράσσος Γιώργος,
- Κεραμίδης Γιώργος,
- Γκόλης Παναγιώτης,
- Τζόγας Σταύρος,
- Κιουμουρτζής Δημήτρης,
- Γεωργιάδης Αλέξανδρος,
- Τζιάτζιος Αναστάσιος, 
- Τουρούτουγλου Χριστόφορος, 
- Πασχαλίδης Αντώνης. 
  Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε επίδειξη της πολεμικής τέχνης μας, όπου συμμετείχαν και 3 αθλητές μας, ο Ιωαννίδης Άγγελος, ο Ιωαννίδης Γιώργος και ο Κουρουτος Σταύρος, οι οποίοι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
  Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα συμμετέχει ο σύλλογος μας, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai που θα γίνει 5,6 και 7 Μαΐου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, όπου και θα συμμετέχουμε 3 αθλητές, τους Ιωαννίδη Άγγελο, Ιωαννίδη Γιώργο και Κουρουτο Σταύρο, καθώς και με έναν κεντρικό διαιτητή, τον Ιωαννίδη Κωνσταντίνο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.