Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Πανάξια νίκη - πρόκριση στο Final 8 Χάντμπολ Κορασίδων για τις ΕΛΠΙΔΕΣ Αμυνταίου…

  Μετά την απευθείας πρόκριση στο Final 8 των Νεανίδων που θα διεξαχθεί 18-21 Απριλίου στη Βέροια, οι Κορασίδες των «Ελπίδων» Αμυνταίου νίκησαν εκτός έδρας τον «Εθνικό» Κοζάνης με σκορ 19-26 και προκρίθηκαν πανάξια στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας καλύπτοντας τη διαφορά του πρώτου αγώνα (20-22).
  Τα κορίτσια μπήκαν αποφασισμένα από την αρχή και έδειξαν τρομερή θέληση και πάθος με κύριο όπλο για μία ακόμη φορά την εξαίσια άμυνα. Ημίχρονο: 9-12
  Στην επανάληψη οι αθλήτριές μας έπαιξαν το ίδιο ψυχωμένα με αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Υπερκάλυψαν τη διαφορά των δυο γκολ και έφυγαν νικήτριες από το γήπεδο απέναντι σε έναν Εθνικό Κοζάνης πάντα δυνατό και ανταγωνιστικό.
Τελικό σκορ: 19-26
  Με τη νίκη αυτή οι «Ελπίδες» προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση  final 8 των κορασίδων. Ένας μεγάλος στόχος που πραγματοποιήθηκε μετά από την αδιάκοπη προσπάθεια ετών και για τον οποίο πάλεψαν όλοι ανεξαιρέτως με πρωταγωνιστές τις ίδιες τις κορασίδες μας από τις οποίες δεν υστέρησε καμία και που απέδειξαν ότι δεν τα παρατούν ποτέ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
Καλή επιτυχία στον «Εθνικό» Κοζάνης ενόψει του μπαράζ πρόκρισης.
Πεντάλεπτα: 3-1, 3-3, 4-5, 6-7, 8-9, 9-12 [Ημ], 10-14, 12-15, 15-16, 17-19, 18-21, 19-26 (Τελικό).
Διαιτητές: Πήτας - Αγγελίδης.
Δίλεπτα 2-4,  Πέναλτι 3/4 - 2/3, Αποβολές : 0-1
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: [Παπαδόπουλος Γεώργιος], Φλώρου Β. 3, Γκιάτα 7, Σιάτρα, Κωτίδου 3, Χατζησαββίδου 2, Ασλανίδου Ε. 4, Φλώρου Ε., Ασλανίδου Στ., Χατζηθεοδωρίδου, Παπανδρέου, Τότσκα, Δινοπούλου, Πατιού, Μπάνια, Τσικριμάνη.
ΕΛΠΙΔΕΣ AMYNTAIOY: [Τσιρνάρη Ελένη], Κωνσταντίνου, Παντοπουλου, Μίτις 1, Καπετανοπούλου 1, Πανταζή 11, Κουτσουριδου, Βασιλείου 3, Μπούρη, Ντίνα 4, Παρχαρίδου 3, Κακλίδου, Γρηγοριαδου, Ηλία, Πραπαβεση 3.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.