Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Αμύνταιο: Μήνυμα συμπαράστασης για την τραγωδία στα Τέμπη και κραυγή αγωνίας για τις διαβάσεις – καρμανιόλες… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Στη δική τους συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, κυρίως νέων παιδιών, προχώρησαν μαθητές, γονείς, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες του δήμου Αμυνταίου, το πρωί του Σαββάτου 4 Μαρτίου.

  Η συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε μπροστά από την άκρως επικίνδυνη διάβαση τρένων -στην είσοδο της κωμόπολης- επί της οδού Α. Παπανδρέου,  μετά από κάλεσμα των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών σχολείων του Αμυνταίου, αποδίδοντας φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, κρατώντας ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη τραγωδία, απαιτώντας παράλληλα, από την απούσα δημοτική αρχή, την άμεση λήψη μέτρων ασφαλείας στις δύο ασυντήρητες -εδώ και χρόνια- διαβάσεις των τρένων που διχοτομούν την κωμόπολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.