Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου Δ. Αμυνταίου στη συγκέντρωση των δενδροκαλλιεργητών στην Αγιά Λάρισας…

  Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε εχθές, 28/03/2023 η συγκέντρωση των δενδροκαλλιεργητών, στην Αγιά Λάρισας, με πρωτοβουλία και συμμετοχή της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.
  Σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε αναφορά, σε όλα τα σημεία που συνετέλεσαν το 2022, ώστε να χαθεί μεγάλο μέρος του εισοδήματος των παραγωγών οπωροφόρων δέντρων.
  Τα μέτρα που έχει πάρει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση, αφορούν ορισμένες κατηγορίες, και πολλές φορές περιορισμένες περιοχές, από το σύνολο που καλλιεργούνται στη χώρα μας.
  Μετά από πολύωρη κουβέντα, αποφασίστηκε, να πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 5 Απριλίου 2023.
  Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, θα ενημερώνει, και θα συντονίζει, την κινητοποίηση των δενδροκαλλιεργητών όλης της χώρας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.