Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η βραδιά ποίησης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου…

  Περισσότεροι από 200 συμπολίτες μας γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων και παρακολούθησαν μια εκδήλωση που αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
  Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τον δήμο Αμυνταίου, τη ΔΗΚΕΑ, τη Στέγη Ποντίων και Περιχώρων για τη φιλοξενία, την κ. Άννα Βακάλη, κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς, το ωδείο Π.Ε. Φλώρινας - Παράρτημα Αμυνταίου που έντυσε μελωδικά ακόμα μια εκδήλωσή μας, τη χορωδία ενηλίκων Ωδείου Π.Ε. Φλώρινας - Παράρτημα Αμυνταίου, τη θεατρική ομάδα της Στέγης, το καλλιτεχνικό Εργαστήριο «Χίμαιρα», τους χορηγούς μας και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας πως ο τόπος μας διψάει για ποίηση, μουσική και θέατρο, απλώς χρειάζεται μια μικρή ώθηση ώστε να βγει αυτή η δίψα εμφατικά στο φως!
Με τιμή,
το Δ.Σ.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.