Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Η αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ελ. Γυρίκη ευχαρίστησε την Δ/ντρια του Υπουργείου Τουρισμού για τη συμβολή της στην εκδρομή του ΓΕΛ Αμυνταίου…

  Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού κ Ελένη Γυρίκη στην Δ/ντρια του Υπ. Τουρισμού κ Γεσθη Χατζηλιάδου την οποία επισκέφτηκε στο γραφείο της, θέλοντας να εκφράσει και δια ζώσης τις θερμές ευχαριστίες της  για την πολύτιμη συνδρομή της στο όλο θέμα που προέκυψε με την ακύρωση της σχολικής εκδρομής του Γ’ ΓΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
  Η κ Γυρικη αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η οριστική ακύρωση της εκδρομής από το γραφείο Giatrakas travel επικοινώνησε απευθείας με τη κ. Χατζηλιάδου προκειμένου να την ενημερώσει για το όλο δυσάρεστο συμβάν και να ζητήσει την βοήθεια της έτσι ώστε να βρεθεί μια άμεση λύση, της οποίας η παρέμβαση ήταν καταλυτική και κρίνεται πραγματικά αξία για τη θέση που κατέχει.
  Την υπόθεση διαχειρίζονται πλέον οι αρμόδιες αρχές , προκειμένου να αποδοθεί η δικαιοσύνη απέναντι τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς αυτών έτσι ώστε  να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες .Τέλος ευχαριστούμε τον Δικηγόρο κ Γιώργο Τσιρώνη.
Ελένη Γυρικη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Τουρισμού


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.