Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αμυνταίου…

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου, μετά και το πέρας της πενθήμερης εκδρομής της Γ’ Λυκείου, ευχαριστεί θερμά τους γονείς που στάθηκαν δίπλα μας σε όλες τις ενέργειες που κάναμε για την πραγματοποίηση της εκδρομής μετά την ακύρωση του αρχικού προορισμού από το πρακτορείο GIATRAKAS TRAVEL.
   Ιδιαίτερα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Διευθύντρια του Περιφερειακού Γραφείου του ΕΟΤ κ. Γεσθημανή Χατζηλιάδου, που με την καθοριστική της συμβολή κατάφερε να επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων και να βρεθεί άλλο πρακτορείο για την πραγματοποίηση της εκδρομής.
  Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό γραφείο Stogiannis travel, για την άρτια διοργάνωση της σχολικής εκδρομής.
  Επίσης ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Τόνα Ζαχαρία, την Λυκειάρχη κ. Ζούλα Ευαγγελία και το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που με τη συμβολή τους υλοποιήθηκε προς όφελος των μαθητών -τριών του Λυκείου μας.
  Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικηγόρο κύριο Γεώργιο Τσιρώνη, που ήταν δίπλα μας  και με την καθοδήγηση του προβήκαμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.