Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας…

  Στα πλαίσια της παγκόσμιας μέρας  της γυναίκας, 8 Μάρτη, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία και της ΚΝΕ, οργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις:
Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ, την  Τετάρτη 8 Μάρτη στις 6.30 μμ, στην αίθουσα του ΤΕΕ με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Κοζάνη
Η ΚΟΒ Αμυνταίου με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας», την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 6,30 μ. μ.  στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Θα μιλήσουν: Βογιατζή Μαρία, υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας  και Αραπογιάννη Μαρία, μέλος του Γ.Π. της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια για τη γυναίκα.
Η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Φλώρινας της ΚΝΕ, στις 16 Μάρτη, στο Πανεπιστήμιο Φλώρινας και ώρα 5μμ, με θέμα: «Γίνε πρωταγωνίστρια στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες, με δυνατό ΚΚΕ»!  Θα μιλήσει Βογιατζή Μαρία, υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.