Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη…

  Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη.
  Στη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία όλων των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Φλώρινας καθώς και η πορεία των αναπτυξιακών προγραμμάτων της περιοχής.
  Έμφαση δόθηκε στην πορεία του έργου του φυσικού αερίου στη Φλώρινα καθώς και η δωρεάν διάθεση εναλλακτών και η διαβεβαίωση του υπουργού ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2023.
  Επίσης, ο υπουργός διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι το φυσικό αέριο θα επεκταθεί και σε όμορες κοινότητες του Δήμου Φλώρινας και ότι καταβάλλονται προσπάθειες για αύξηση του ποσού στα αναπτυξιακά προγράμματα, αλλά και για γρηγορότερη καταβολή των επιχορηγήσεων.
  Τέλος, ο υπουργός επανέλαβε για μία ακόμη φορά το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη Φλώρινα, την οποία αισθάνεται και δική του πατρίδα και διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προς όφελος του νομού Φλώρινας.
 

1 σχόλιο:

  1. ..Για ..τηλεφωνα να παρει,στις επομενες Δημ. εκλογες,(οπως ο ιδιος ειπε οτι επαιρνε,για ψηφο στον Μπιτακη),και τωρα, σε αλλο ''πουλεν'',ειμαι σιγουρος, οτι δεν συζητησαν...''Αναπτυξη και μονο αναπτυξη''..για τον υπαναπτυκτο,νομο μας,τουςαπασχολησε...που βεβαιως,θα εκτιναχθει στη..στρατοσφαιρα,αναπτυξιακα..την επομενη των εκλογων,(χωρις,ομως..τηλεδιοικηση)!!!Μη τα θελουμε κι ολα...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.