Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ρεσιτάλ κιθάρας από το Ωδείο Φλώρινας…

  Το Ωδείο Φλώρινας διοργανώνει ρεσιτάλ κιθάρας του καθηγητή Άγγελου Τσούτση, το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 19.30 στην μικρή αίθουσα συναυλιών. Το ρεσιτάλ περιλαμβάνει έργα των L. De Narvaez, J.S.Bach, F.Sor, I.Albeniz, A.B.Mangore, A.Lauro, C.Domeniconi, καθώς και Α.Τσούτση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΟΥΤΣΗ
  Ο Άγγελος Τσούτσης γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1979.Ξεκίνησε να μαθαίνει κλασική κιθάρα με δάσκαλο τον Λαέρτη Κούλη το 1991. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια τής μαθητείας του στην
κιθάρα έδειξε σημάδια ιδιαίτερου ταλέντου με τη διάκρισή του, για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας στον μαθητικό διαγωνισμό που είχε διοργανωθεί το έτος 1996, με αποτέλεσμα να εκπροσωπήσει τη Δυτική Μακεδονία στον δεύτερο γύρο στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε η Φλώρινα δεν είχε Ωδείο.
  Ο Άγγελος Τσούτσης συνέχισε τις σπουδές του στο Μακεδονικό Ωδείο με δάσκαλο τον Φώτη Μπαξέ, μια περίοδο κατά την οποία ακολούθησε σεμινάρια κιθάρας από μεγάλους δασκάλους, όπως Gerhard Reichenbach, Nora Buschmann, Αλέκος Βέγκος, Carles Trepatt κ.α. και το 2002 πήρε το πτυχίο της κιθάρας. Το 2002 επίσης έγραψε τη μουσική για το θεατρικό έργο “Η Πόλις”, μια μουσική που έπαιζε ζωντανά επί σκηνής με τον ηθοποιό της Θεσσαλονίκης Νίκο Ναουμίδη.
  Η παράσταση, η οποία πραγματευόταν την ποίηση του Κώστα Καβάφη, είχε σκηνοθετηθεί από τον Αστέρη Πελτέκη. Από το 2006 ως το 2009 σπούδασε και τέλειωσε την τάξη Μουσικοθεραπείας της Ντόρας Ψαλτοπούλου. Το 2011 διακρίθηκε ως μουσικός της ημέρας, στην πλατφόρμα Soundcloud, ανάμεσα σε περίπου 40.000.000 χρήστες. Το έτος 2020 πήρε το Δίπλωμα της κιθάρας με καθηγήτρια την Ελένη Τσιλιπάκου.
  Έχει συμμετάσχει σε συγκροτήματα, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, ραδιοφωνικές εκπομπές και θεατρικές παραστάσεις, πάντοτε ως μουσικός με την κιθάρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.