Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Γενικό Λύκειο Αμυνταίου: Υλοποίηση παρεμβάσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας…

  Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συντονίζει και υλοποιεί δράσεις και παρεμβάσεις στο πλαίσιο αγωγής υγείας σε σχολικές μονάδες σε εθνικό επίπεδο με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού σε θέματα δημόσιας υγείας.
  Το Γενικό Λύκειο Αμυνταίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου υλοποιεί παρεμβάσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας στο σχολικό περιβάλλον και γι’ αυτό τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 οι μαθητές/τριες της Α’ και Β’ Τάξης του Λυκείου παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την παρέμβαση με θέμα «Αντισύλληψη στην εφηβεία» και «σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις».
  Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές για την συμβολή τους στην επιτυχία της δράσης, τον κύριο Τζάμπερ Σαϊντ Ιατρό Γυναικολόγο – Μαιευτήρα, την κυρία Καραγκούνη Δέσποινα, Μαία και την κυρία Κυρκοπούλου Αναστασία, Μαία.
Η Διευθύντρια
Ζούλα Ευαγγελία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.