Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Το ΕΚΦ στηρίζει την διαμαρτυρία των συλλογικοτήτων την Τετάρτη 8 Μάρτη…

  Ως διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, σεβόμενοι τον θεσμό και τους ανθρώπους που εκπροσωπούμε, θέλουμε και εμείς να ενώσουμε τις φωνές μας και στηρίζουμε  την 24ωρη Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ και τις κινητοποιήσεις που προκήρυξε η  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
  Δηλώνουμε συγκλονισμένοι και εξοργισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Το τρένο είναι το μαζικό μέσο μεταφοράς των πολλών, των εργαζομένων, της νεολαίας μας.  Το τρένο θα έπρεπε να είναι το ασφαλές μέσο που μεταφέρει τα όνειρα και τις καλύτερες αναμνήσεις μας. Δυστυχώς μια θλιβερή ημέρα διάψευσε τις προσδοκίες όλων μας.
Υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει να αναζητηθούν.
Απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες, να αποδοθεί δικαιοσύνη άμεσα και σε βάθος.
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.
Ανείπωτη η θλίψη μας.
  Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στη σιωπηλή διαμαρτυρία την Τετάρτη 8 του Μάρτη 2023, στο Νέο Δημοτικό Πάρκο στις 13:00, μαζί με τους συναδέλφους μας της ΑΔΕΔΥ αλλά και τις άλλες συλλογικότητες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.