Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΔΕΔΥ Φλώρινας: Γενική απεργία 16 Μαρτίου 2023…

 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, νέες και νέοι,
  Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας, σε εκτέλεση της Απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εξουσιοδοτημένης από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την συμμετοχή στην  24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, καλώντας τους συλλόγους των δημοσίων υπαλλήλων, των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, των εμπορικών, βιομηχανικών, αθλητικών,
πολιτιστικών κλπ συλλόγων, των σωματείων, των φοιτητών, των πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας, προκειμένου να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας και να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:
• να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.
• να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.
“Μαμά φοβάμαι…”, “Πάρε με όταν φτάσεις…”
Όχι άλλες θυσίες στο βωμό των συμφερόντων !!!
Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί.
Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, με ασφάλεια και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Όλοι και Όλες την 16 Μαρτίου 2023 στις 13.30 μ.μ. και στο Απεργιακό Συλλαλητήριο  στην Φλώρινα Πλατεία Γ. ΜΟΔΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.