Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας…

   Με απόφαση του συμβουλίου μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η Δ.Α. Φλώρινας ενισχύεται με 8 αστυνομικούς.
  Λαμβάνοντας υπόψη την απογοήτευση των προηγούμενων ετών από την σχεδόν μηδενική ενίσχυση δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι που οι ενέργειες του Σωματείου απέδωσαν καρπούς.
  Ως Ένωση οφείλουμε αφενός να ασκούμε κριτική για τα κακώς κείμενα, αφετέρου να είμαστε και δίκαιοι, οπότε είναι χρέος μας να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους στήριξαν το αίτημα μας για ενίσχυση της Δ.Α. Φλώρινας στις επικείμενες μεταθέσεις και σε όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού:
- Στον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γερακαράκο Γρήγορη ο οποίος στήριξε και προώθησε το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.
- Στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία που κατανόησαν τη σοβαρότητα του αιτήματός μας και το υλοποίησαν.
- Στους Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Αντωνιάδη και κα Πέτη Πέρκα οι οποίοι μετά τις συναντήσεις που είχαμε μαζί τους αφουγκράστηκαν το αίτημά μας και συνέβαλαν από τη θέση τους στην επίτευξη αυτού.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος ΤΑΝΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.