Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και Συρία από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας...

 
Στην εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, προχωρά ο Δήμος Φλώρινας με το Γραφείο Εθελοντισμού.
  Όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν, καλούνται να προσφέρουν:
• μάσκες
• αντισηπτικά
• γάντια
• βρεφικές τροφές
• παιδικά γάλατα
• είδη βρεφικής φροντίδας, γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.ά.) και είδη ατομικής υγιεινής.
  Επίσης ζεστά ρούχα και γάντια για παιδιά και ενήλικες κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα σε καλή κατάσταση.
  Η συγκέντρωση ξεκινά από αύριο το πρωί 8 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου (εκτός του Σαββατοκύριακου) κατά τις ώρες 09:00' - 14:00'.
Χώρος συγκέντρωσης η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας υπευθύνων:
Χάτζιος Μιχάλης, 6985771215
Νίκος Κωνσταντινίδης, 6944759693
 

2 σχόλια:

  1. ..Μεσα στη τραγικοτητα,μιας ανειπωτης,ανθρωπινης συμφορας,που βρηκε τους γειτονες, Τουρκους,Συριους,με τους θηριωδεις σεισμους τους,που λυγιζουν και τη πιο σκληρη,καρδια,καθε σουπερεθνικιστη,εστω για λιγο,θα απαλλαγουμε,απο εκεινη τη βλακωδη, πολεμικη μπουρδολογια,ιδιως απο Τουρκια,αλλα,κι απο παραπλευρες Ελληναραδικες,συνιστωσες(πολιτικαντηδες,ΜΜΕ,συνταξιουχοι στρατοκρατες,αναλυτες,που τρεφει,ενας υποτιθεμενος πολεμος)...Και,σε λιγο,ξανα μανα..προς τη δοξα(των εμπορων οπλων),τραβα!!!Η ανθρωπινη βλακεια,σιγουρα θα προβληματιζει,για το μεγεθος της,..ακομα, και τους αθωους μπουφους!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Τι να κανει σε μας,..ο Τουρκικος Tayfoyn,που με καμαρι παινευε ο Ερντογανης,και τα ακριβοπληρωμενα μας F35,με το ανεπαναληπτο υφακι του,ο Μητσοτακης,στους κακους Τουρκους!!!!Ο τιτανας Εγκελαδος,δειχνει την ανελεγκτη δυναμη του,σε γειτονες, που καυγαδιζουν, θρονιασμενοι,πανω, η κοντα, στο ''ρηγμα της Ανατολιας''!!!Μια μειωση του ΦΠΑ,σε σιδερα και τσιμεντα,κι ενας αυστηροτερος ελεγχος στις κατασκευες...ειναι πολυ δραστικοτερο οπλο,και για τους δυο γειτονες, που μαλωνουν..πανω σε μια σεισμογενη περιοχη!!!!Εκεινοι οι αξιοσεβαστοι εμποροι οπλων,θαναι ολο νευρα,τωρα,με τον..Εγκελαδο,που τους χαλαει τη..πιατσα!!!Φυσικα, ολ αυτα τα τραγικα,σε λιγο,θαχουν ξεχαστει,απ τα εγκυρα ΜΜΕ,μπρος στις απανθρωπες συνθηκες κρατησης,της..ομορφουλας Καιλη!!!(για τις ασχημουλες,κανεις,σοβαρος, δεν ενδιαφερεται...)Σιγουρα, οι εμποροι των οπλων..(και ναναι παντα καλα),θα τσονταρουν το κατιτις τους..για τη στροφη του ενδιαφεροντος μας...σε σημαντικοτερα,απ το να μας καταπιει το''ρηγμα''πραγματα....Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.