Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ο Δήμος Αμυνταίου συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία…

   Η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου πλημμύρισε από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, από τη συγκινητική προσφορά, την άμεση κινητοποίηση και την ανταπόκριση στο κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης του Δήμου Αμυνταίου, δεκάδων συμπολιτών μας, φορέων και συλλόγων προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων  μας που έχουν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.



 
Ο Δήμος Αμυνταίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμυνταίου , η Υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι»  και το Κέντρο Κοινότητας παρέδωσαν χθες  Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   τα είδη πρώτης ανάγκης   που συλλέχθηκαν και  τα οποία θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες μέσω και άλλων φορέων στους  τελικούς προορισμούς τους.
  Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Δημότες Αμυνταίου για την ανταπόκριση και τη συμβολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.