Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας στηρίζει τους αγώνες και τις δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών…

  Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας  συντάσσεται με την υπ' αρ. πρωτ. 523/20-2-2023 ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για μη συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΕΟΠΠΥ, μετά και τις απαξιωτικές δηλώσεις της διοίκησης.
  Δεν θα συμμετέχουμε σε παρωδίες αγνοώντας τα ουσιαστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν και ευτελίζουν τον κλάδο των εργαστηριακών ιατρών.
  Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους αγώνες και τις δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών, που δίκαια διεκδικούν την άμεση κατάργηση των ληστρικών και απαράδεκτων μέτρων του rebate και clawback, την εφαρμογή των διαγνωστικών πρωτοκόλλων, την αναστολή του μέτρου των ποιοτικών κριτηρίων και την αποζημίωση κάθε εξέτασης που εκτελείται.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ
Ω.Ρ.Λ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.